Rövidesen itt találsz segítséget a Facebookcset, csoport használatához, a Regisztráció folyamatához, a Hírlevél feliratkozáshoz, és még amire szükséged lesz az oldal használatához, a kapcsolattartáshoz.

Addig is, ha megakadsz a jobb alsó sarokban on-line és off-line segítség, ott bármikor írhatsz, kérhetsz segítséget, türelmet kérünk, nem minden esetben tudunk azonnal segíteni.

A regisztráció helyes menete:

1. Nyisd meg a Független Magyarok weboldalt:
2. Kattints a “regisztráció” feliratra!

FM100

3. Töltsd ki a regisztrációs adatlapot az ábra alapján!

FM100A

4. Helyes kitöltés esetén az alábbi képernyőt kell látnod!

FM107

5. Nyisd meg azt az email fiókod, amelyikhez a regisztrációkor megadott email címed tartozik!
6. Keresd meg benne a wordpress@fuggetlenmagyarok.hu címről érkezett, [Független Magyarok] felhasználói fiók aktiválása tárgyú levelet! Amennyiben nincs a beérkezett levelek között, akkor keresd a levélszemét (spam) mappában. Gmailos fiók esetén hasonló levelet kell látnod, majd kattints a regisztrációs linkre:

FM108

7. Az alábbi képernyőt kell látnod ezután:

FM109

8. Írd be bal oldalt a belépéshez a megadott felhasználónevet és jelszót! Amennyiben regisztrációkor elkövetted azt a balgaságot, hogy szóközt tettél a felhasználónevedbe, akkor most anélkül írd be! Kattints a bejelentkezés gombra!

9. Majd kattints az alábbi kép szerint a felhasználó nevedre!

FM110

10. Máris egy belső közösségi, kommunikációs oldalon vagy! Gratulálunk a sikeres regisztrációhoz! Érezd jól magad oldalunkon és töltsd hasznosan és eredményesen idődet itt!

FM111

Facebook cset használata:

1. Nyisd meg a Facebook oldalad

FK101101

2. Keresd meg a cset kereső sávját (a legötbb esetben ez a jobb alsó sarokban található, mint a képen) és kezd el bele gépelni a keresett csoport vagy személy nevét, a legtöbb esetben elegendő az első három karakter. A találatok közül válaszd ki, a keresett személyt vagy csoportot, majd kattints rá! Ekkor megnyílik a csetablak.

FK101101B

3. A megnyílt csetablakban már írhatsz is, illetve vehetsz fel újabb tagokat. Mielőtt újabb tagot veszel fel, arra kérünk tájékoztasd hova veszed fel és miért! Köszönjük, hogy így teszel.

FK101101D

4. Miután tájékoztattad és visszajelzett, az alábbi módon tudod ismerőseiddel bővíteni a beszélgetésben résztvevőket:

FK101101E